Зареждане

ONE Championship обявиха страхотни битки за историческото си събитие

ONE Championship обявиха страхотни битки за историческото си събитие
Публикувано на: Юли 1, 2019 в 11:30 ч
Chatri Sityodtong обяви страхотни битки за събитие номер 100 на своята организация ONE Championship. Юбилейното събитие ще бъде под името ONE Championship: Century и ще се проведе на 13-ти октомври в Токио. Тогава ще гледаме шампионката в категория атом Angela Lee (9-1), която ще брани титлата си срещу шампионката в категория сламка Xiong Jingnan (14-1).

Двете се биха през март за титлата на Jingnan и тогава Lee загуби с нокаут в 5-тия рунд, което беше първа загуба за нея в ММА. Angela ще има шанс за отмъщение и ще брани своя пояс срещу Xiong, която е в серия от 9 поредни победи. Преди това обаче Lee ще се бие срещу Michelle Nicolini на 12-ти този месец.

Другите две битки, които Chatri обяви също ще бъдат за титли. Ще видим 4-та битка между Bibiano Fernandes (23-4), който ще брани титлата в категория петел срещу Kevin Belingon (20-6). Миналата година Belingon детронира Fernandes, след като го победи с раздвоено решение в равностойна битка. През март тази година Fernandes си върна титлата и победи Belingon с дисквалификация, след като Kevin му вкара непозволени удари с лакти.

Завръщане ще направи и двойният шампион Aung La Nsang (25-10, 1 NC), който ще брани титлата в полутежка категория срещу шампионът в тежка категория Brandon Vera (16-7, 1 NC). Освен тези битки на това историческо събитие ще се проведат финалите от турнира в категория перо в кикбокса и двата турнира в категория муха и лека категория в ММА. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес