Зареждане

Олег Тактаров: Хабиб може да напусне с частен самолет

Олег Тактаров: Хабиб може да напусне с частен самолет
Публикувано на: Април 2, 2020 в 00:00 ч
Олег Тактаров сподели, че твърденията на Хабиб Нурмагомедов са лъжа и той може да се измъкне от Русия, ако пожелае. Преди няколко дни шампиона в лека категория сподели, че се намира в Дагестан и няма да може да пътува за битката с Тони Фъргюсън, която е насрочена за 18-ти април. Това ще бъде 5-ти пореден провал на битката между двамата и феновете заляха социалните мрежи с гневни коментари.

Дейна Уайт вече сподели, че работи на пълни обороти, за да намери начин битката да продължи. Тактаров, който е бивш боец на UFC сподели, че Хабиб може да напусне Русия с частен самолет или да поиска от Путин да го пусне за определено време извън страната. Ето какво още сподели Олег пред Sport24:


Това е лъжа, можете да летите с частен самолет. Никой не забранява полетите с частен самолет или частна авиация. Те могат да поискат от президента да му бъде разрешено да напусне страната. Всеки бизнесмен може да помогне с това. 

Следователно частната авиация е съвсем различна история. Не искам да обсъждам тази тема, защото някои хора чакат груби изявления, които да обсъждат. Хабиб има много фенове и подкрепа сред бизнесмените. В крайна сметка той може да поиска от президента да бъде освободен за известно време от Русия. 


Вярвате ли, че Хабиб наистина не може да напусне Русия или всичко е част от плана на Дейна Уайт да държи медиите в неведение ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес