Зареждане

Ограбиха и стреляха по Antonio Carlos Junior в Бразилия

Ограбиха и стреляха по Antonio Carlos Junior в Бразилия
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 00:00 ч
Бразилия е едно опасно място за живеене и там престъпниците не се интересуват от това кой си и дали си известен. Наскоро шампионката в категория сламка Jessica Andrade беше заплашена с пистолет и ограбена, а преди няколко дни друг боец на UFC е станал жертва на грабеж, който е бил доста по-сериозен. Antonio Carlos Junior, който се състезава в средна категория и бил ограбен и дори стрелян докато чакали с кола на светофар.
Случката се разиграла в Сао Пауло и ето как Antonio се е разделил със своя ролекс докато пътувал със свой приятел на фотосесия:


Бяхме в колата с един приятел и пътувахме към едно място, за да се снимаме. Спряхме на червен светофар, а до колата се приближи човек със слънчеви очила и чукна на прозореца. Той държеше пистолет, а аз бях седнал на седалката до шофьора. Чух шум и той ми взе телефона, но поиска и часовника, а аз веднага му го дадох. От другата страна на улицата имаше полицай, който насочи оръжието си към крадеца и започна да се приближава към нас. 

Крадеца тръгна да бяга и започна да стреля в нашата посока. Бях много изплашен и благодаря на Бог, че нищо не се случи. Извадихме късмет, че той не ни уцели. Това си беше ролекс, който струва много пари и аз го имах отдавна. За съжаление все още не е намерен крадеца. Това е предупреждение към правителството, което трябва да направи нещо. Никога не се знае какво ще стане утре. Ние не сме в безопасност тук. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес