Зареждане

Официално: Мамед Халидов срещу Роберто Солдич на KSW 65

Официално: Мамед Халидов срещу Роберто Солдич на KSW 65
Публикувано на: Октомври 24, 2021 в 01:08 ч
Най-голямата битка в историята на KSW е факт. Легендата Мамед Халидов ще брани титлата си срещу Роберто Солдич, който е шампион в полусредна категория. Битката от вида шампион срещу шампион ще се проведе на KSW 65, което е планирано за 18-ти декември в Гливице, Полша. Срещата им беше обявена официално по време на KSW 64, което се провежда в момента. Халидов и Солдич застанаха лице в лице в Лодз.

Халидов е най-голямата легенда на полската ММА организация. Той е бивш шампион в две категории и дълго време мачкаше наред в KSW. Халидов загуби серия от 14 поредни победи, след като Томаш Наркун го победи през 2018 година.

В края на 2018 година Халидов загуби и втората битка от Наркун и обяви, че се оттегля от ММА. Година по-късно той се завърна и загуби с решение от Скот Ашкам. Точно преди една година Халидов и Ашкам направиха реванш, но този път за титлата.

Мамед го победи със страхотен нокаут за 36 секунди. Халидов е с рекорд 35-7-2 в ММА и печели 31 от срещите си с приключване. Само 4 от неговите загуби са след приключване.

Солдич от своя страна е с рекорд 19-3 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. Роберто печели 13 от последните си 14 битки и само Дю Плеси го победи, но Солдич му отмъсти.

26-годишния шампион печели 17 от срещите си с приключване, като 16 са с нокаут. Само в една от своите загуби той пада с приключване. Това е голям шанс за него и той ще се бори да стане шампион в две категории.  


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес