Зареждане

Официално: Хабиб Нурмагомедов е номер 1 в света

Официално: Хабиб Нурмагомедов е номер 1 в света
Публикувано на: Октомври 29, 2020 в 00:00 ч
Най-голямата ММА организация в света / UFC / обновиха своята ранглиста. Безспорният и непобеден шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов зае първото място в p4p ранглистата и така е боец номер 1 в света. Той свали от върха Джон Джоунс, който властваше в ранглистата в последните години. Миналия уикенд в Абу Даби Хабиб успя да се справи с Джъстин Гейджи и защити титлата си за 3-ти път.

Той увеличи статистиката си на 29-0 в клетката и обяви оттеглянето си от спорта. "The Eagle" доминира всичките си съперници в организацията и само два рунда загуби в картите на съдиите. Хабиб загуби 3-тия рунд от Макгрегър, както и първия рунд в битката с Гейджи.

Разбира се, Нурмагомедов се представяше добре, но съдиите са преценили, че е загубил тези два рунда в цялата си кариера. Ето какво написа шампиона в социалните мрежи, след като го поставиха на първо място:

Това е работата, която върших цял живот. Никога не е било лесно. Нищо не ми е дадено на готово, защото съм бил добро момче. Здрава работа, надежда в Аллах и търпение, тези 3 неща ми помогнаха да успея. Разбира се, контрол и съветите от страна на моя баща, който инвестира в мен много работа и време.

Властването на Хабиб няма да продължи дълго, защото ако е сериозен в оттеглянето си, то в най-скоро време ще го извадят от ранглистите.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес