Зареждане

Официално: Chad Mendes се оттегли от ММА

Официално: Chad Mendes се оттегли от ММА
Публикувано на: Юли 11, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в категория перо Chad Mendez най-накрая обяви официално, че се оттегля от ММА. Mendes се завърна в ММА миналата година, след като изтърпя две години наказание от USADA. Той победи с нокаут Myles Jury и пожела титлата, но от UFC му дадоха битка с Alexander Volkanovski, който нокаутира Chad във втория рунд през декември 2018 година. Тогава битката им беше избрана за битка на вечерта и след нея се появи информация, че Mendez се оттеглил, но той не проговори за това. Днес обаче всичко приключва за него в клетката и той обяви, че се оттегля от ММА:


Искам да благодаря на всички, които ме гледаха през годините. Съзтезавам се от 29 години и съм в ММА от 11 години. Чувствам, че сега е време за нова глава в моя живот. Това беше невероятно приключение с много уроци по пътя. Благодарен съм за любовта и подкрепата, която ми показахте. Благодаря ви!


Mendes се оттегля от ММА на 34 години с рекорд 18-5, като неговите последни 5 битки завършват с нокаут. Той губи три от тях, но успява да спечели две.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес