Зареждане

Официално: Cain Velasquez и Francis Ngannou оглавяват UFC on ESPN 1

Официално: Cain Velasquez и Francis Ngannou оглавяват UFC on ESPN 1
Публикувано на: Декември 22, 2018 в 10:25 ч
Край на слуховете, защото днес президента на UFC, Dana White официално потвърди, че бившия шампион в тежка категория Cain Velasquez ще направи дългоочакваното си завръщане в клетката. Той ще се изправи срещу страховития нокаутьор Francis Ngannоu в главната битка на UFC on ESPN 1, което ще се проведе в Аризона на 17 февруари. Двамата са нокаутьори и със сигурност ще има фойерверки.


Последната битка на Velasquez беше през далечната 2016 година, когато успя да нокаутира Travis Browne в първия рунд. Cain трябваше да се бие срещу Fabrício Werdum в началото на 2017 година, но контузия на гърба го извади от играта. Той вече е на 100% и е готов за наказателна акция. Francis Ngannou започна трудно годината и загуби категорично от Stipe Miocic, а след това се завърна срещу Derrick Lewis, но се страхуваше да вкарва удари и загуби с решение в комична битка. Той се завърна на събитието в Китай и напомни за себе си с брутален нокаут за секунди срещу Curtis Blaydes.


Битката между двамата без съмнение е за определяне на претендент номер едно, който да се бие с шампиона в тежка категория. Очаква се Daniel Cormier да се оттегли от ММА през март и победителя от тази битка ще стане официален претендент.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес