Зареждане

Oezdemir: Gustafsson не е толкова глупав, че да се бие с мен

Oezdemir: Gustafsson не е толкова глупав, че да се бие с мен
Публикувано на: Септември 13, 2017 в 06:54 ч

Сега след като шампионът в полутежката категория на UFC, Jon Jones е в горещи води заедно с антидопинговата агенция на САЩ, категорията отново е в застой.

Все още не е ясно дали "Bones" ще бъде оневинен или лишен от титлата си.

Докато историята се разплете топ боецът Volkan Oezdemir няма намерение да стои безучастно. Той е готов да се бие с останалите звезди в полутежката категория, така че когато дойде време за шампионски двубой, да няма съмнение, че той трябва да го получи.

Затова и Oezdemir не е бил изненадан, когато вторият в класацията, Alexander Gustafsson, е отказал да се бие с него.
 
"Неговия следващ двубой трябваше да бъде за титлата. Затова да приеме двубой с мен би било много глупаво от негова страна. Той ще загуби мястото си на претендент, ако се бие с мен и ще загуби една година от живота си. А той се опитва да подходи умно. Той се връща след контузия и знае, че му е време да се бие за титлата. Няма как да иска да загуби тази позиция в момента."

Oezdemir преобърна категорията, след като победи Jimi Manuwa в UFC 214 през юли, което беше и третия път, в който побеждава боец, нарочен за бъдещ претендент за титлата.

Има все още парчета от пъзела в полутежката категория, които трябва да се наредят, но без съмнение Oezdemir и Gustafsson са на челни позиции, заедно с Daniel Cormier. За съжаление обаче всичко зависи от Jones.

Както винаги.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес