Зареждане

Няма ли кой да се бие с Yoel Romero?

Няма ли кой да се бие с Yoel Romero?
Публикувано на: Декември 19, 2017 в 07:25 ч

След като загуби от Robert Whittaker битката за временната титла в средната категория на UFC, Yoel Romero се надяваше да се изправи срещу Luke Rockhold. Плановете на Rockhold обаче не бяха такива за огромно съжаление на "Soldier of God".

Според Yoel, Rockhold е търсил възможно най-лесната битка и затова е избягал от него.
 
"Не разбриам защо ми отказа. Не разбирам. Може би е част от някаква негова стратегия. Той каза 'Не, не искам да се бия с Yoel, искам някой по-лесен'. Такава е психиката на Luke."

След като победи със събмишън David Branch в първия си двубой от година насам през септември, Rockhold получи изненадващ шампионски двубой срещу Robert Whittaker, след като Georges St. Pierre реши да освободи титлата.

Според Yoel обаче Rockhold е трябвало да се бие с него, преди да стане претендент номер едно.
 
"Според мен той трябваше да се бие с мен и победителят от нас двамата да се бие с Robert. Проблемът е, че UFC имат състезание в Австралия, а този тип е шампион в категорията ми. Затова имаше нужда от UFC да му дадат двубой като Luke, защото той записа победа в последната си битка.

Чакам от UFC да ми уредят двубой. Искам да съм главно събитие на 24-ти февруари в Орландо. Чакам да ми дадат някой опонент. Но никой не казва 'Да, искам да се бия с Yoel.' Затова нека ми дадат някой. Може би Michael Bisping," каза през смях Romero, докато междувременно потвърди, че и Kelvin Gastelum е отказал битка с него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес