Зареждане

Нова вражда в родния ММА - ще се реши ли на ринга?

Нова вражда в родния ММА - ще се реши ли на ринга?
Публикувано на: Септември 1, 2018 в 12:20 ч
Най-новата вражда в родния ММА е факт - треньорът на "Боен клуб България", Камен Георгиев и състезателят от клуб "Риал Пейн", Калоян Колев взривиха през изминалите дни социалните мрежи с кавга помежду си.

Организаторите на турнира SFC се включиха и предложиха на двамата да изгладят противоречията си в клетката на предстоящото им състезание, планирано за февруари.

Калоян вече е дал потвърждението си, организаторите са говорили и с двете страни, но все още се чака официално договорът да бъде факт.

Причина за противоречието е, че боецът от "Риал Пейн" изтъкна, че ръководителите на "Боен клуб България" си правят реклама на клуба основани на популярни обществени скандали, в които са замесени бойните спортове.

Ето и обръщението на ММА организаторите, SFC:

Днес, след изказаното от нас становище, че сме готови да дадем трибуна за разрешаване на разразилото се предизвикателство между Team Real Pain и Боен клуб България, президента на Spartacus Fighting Championship / SFC, Георги Анадолов отправи официални предложения към Kaloqn Kolev и Kamen Georgiev за провеждането на среща под егидата на организацията в следващото издание през Февруари.
По този начин ние искаме да сложим край на виртуалните приказки и предизвикателства и всеки да може да докаже своите възможности на най-голямата трибуна в момента в България. 

Като по традиция ние ще използваме екип от едни от най-добрите чуждестранни рефери, работещи със световните организации UFC и Bellator. Така ще гарантираме безпристрастността на решенията и отсъжданията.

Предложените финансовите условия, които бяха многократно коментирани от участници в спора, са над заявяваните досега очаквания и желания и от двете страни, което спазва даденото по-рано днес обещание от президента на SFC.

Двата щаба са получили краен срок до края на седмицата, за да дадат своят отговор.

Всички знаем, че Калоян Колев и Камен Георгиев има какво да покажат на българската публика и това те са го доказвали нееднократно. Осъществяването на един такъв двубой ще бъде спектакъл за българския зрител. Но нека да оставим сега всичко в техни ръце и те да покажат кой за какво е готов!
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес