Зареждане

Никола Дипчиков взе скалпа на Рафал Харатюк в първия рунд

Никола Дипчиков взе скалпа на Рафал Харатюк в първия рунд
Публикувано на: Ноември 27, 2020 в 00:00 ч
Никола Дипчиков отново беше на високо ниво в чеченската организация ACA. Нашият ММА боец се изправи срещу опасен съперник в лицето на Рафал Харатюк в подглавната битка на ACA 114, което се провежда в Полша. Дипчиков започна срещата с много движение и на няколко пъти вкара попаденията си в главата на Харатюк.

Никола продължи да е по-активен от Харатюк, който нямаше идея в своята игра. Двамата влязоха в размяна на удари, след която Никола нарани своя съперник. Дипчиков натисна сериозно и засипа Рафал с удари, след които го прати в нокдаун.

Рафал се изправи, но Дипчиков го преследваше и отново го нарани. Двамата влязоха в клинч, където нашето момче му вкара коляно. Никола вкара мощен ляв в челюстта на Харатюк и той падна на земята като отрязано дърво. Рефера се намеси и спря битката, която продължи само 3 минути и 44 секунди.

С тази победа Никола навлезе в серия от 4 поредни победи, от които последните 3 с нокаут в първия рунд. След битката той поздрави своя син, който има рожден ден. Срещата между двамата беше за определяне на претендент за титлата и сега Никола ще получи шанс за златото в средна катеегория срещу Саламу Абдурахманов.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес