Зареждане

Нико Прайс и Доналд Серони не се победиха след 15 минути война

Нико Прайс и Доналд Серони не се победиха след 15 минути война
Публикувано на: Септември 20, 2020 в 05:15 ч
Ветераните Доналд Серони и Нико Прайс се изправиха един срещу друг в подглавната битка на UFC Fight Night 178, което се провежда в Лас Вегас. Срещата между двамата беше в полусредна категория. Всички очаквахме здрава битка и точно това получихме. В началото на срещата двамата започнаха с ритници, а Серони опита събаряне, но изяде лакти от Прайс. Десен от Серони, размяна на джабове и десен от Прайс.

Тежки попадения от Нико, на които Доналд отговаря с удари с колене. Размяна да удари от двамата, след което Серони опитва да пренесе боя на земя, но не успява. Два пъти срещата беше спряна в първия рунд след бъркания в окото от страна на Прайс, което доведе до отнемане на точка. Размените на тежки удари не спираха и в следващите два рунда.

Серони държеше брадата ниско и вкарваше джабове и ритници, а Прайс разчиташе на различни комбинации. В края на срещата Доналд успя да пренесе битката на земя, но не постигна нищо. В крайна сметка този равностоен дуел стигна до съдийско решение, което беше равенство - (29-27, 28-28, 28-28). С това равенство Серони остава в серия от 4 поредни загуби, а Прайс също остава със загуба, която по-рано тази година инкасира от Висенте Люке.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес