Зареждане

Никита Крилов с доминантна победа над Джони Уокър

Никита Крилов с доминантна победа над Джони Уокър
Публикувано на: Март 15, 2020 в 01:13 ч
Никита Крилов и Джони Уокър споделиха клетката в битка от главната карта на събитието UFC Fight Night 170, което се провежда в Бразилия. Феновете очакваха приключване в срещата, защото двамата обичат да приключват своите битки, но това не се случи в този сблъсък. Уокър вярваше в своята победа, но не показа с нищо, че я заслужава. В началото Уокър започна агресивно, но Крилов набързо го неутрализира и двамата влязоха в клинч, където украйнеца пренесе срещата на земята и вкарваше граунд енд паунд.

Крилов разчиташе на тази своя стратегия в цялата среща и имаше близо 10 минути контрол на земята. Джони не успя да направи нищо, с което да се противопостави на своя съперник, въпреки че опитваше. Трите рунда протекоха под диктовката на Крилов, който пренасяше битката на земя и доминираше.Битката стигна до решение, което беше единодушно в негова полза - (30-27, 29-28, 29-28).

Това е първа победа за Крилов с решение в неговата кариера и той се връща към победите, след като идваше със загуба от Глоувър Тейшейра. Уокър от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и показва, че не може да се бори с по-сериозните състезатели.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес