Зареждане

Ник Диас срещу Роби Лоулър 2 през септември

Ник Диас срещу Роби Лоулър 2 през септември
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 07:00 ч
Дейна Уайт е намерил съперник за завръщането в клетката на Ник Диас. Президента на UFC е разкрил пред Арън Бронстетър, че Ник ще направи реванш с Роби Лоулър. Двамата ще се бият в полусредна категория през септември на UFC 266. Битката им ще е подглавна за галавечерта.

За първи път видяхме битка между Роби и Диас през 2004 година. Тогава Ник успя да спечели с нокаут във втория рунд на UFC 47 в Лас Вегас. Сега 17 години по-късно ще видим Диас срещу Лоулър 2.

Ник е с рекорд 26–9 (2) в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Той не се е бил от 6 години и за последно загуби от Андерсън Силва. Тогава Силва се провали на допинг тест и битката беше обявена за несъстояла се.

Последната победа на Ник е от 2011 година с решение над Би Джей Пен. Ник е бивш шампион на Strikeforce и печели 21 от срещите си с приключване. Само в 2 от своите загуби Диас пада с приключване.

Лоулър от своя страна е с рекорд 28–15 (1) в ММА и е в серия от 4 поредни загуби. Роби печели само 1 от последните си 6 битки в UFC. За последно той загуби с решение от Нийл Магни преди година.

Роби приключва 21 от срещите си и в 8 от загубите му бива приключен. Той е бивш шампион на UFC и последната му победа е през 2017 година над Доналд Серони.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес