Зареждане

Ник Диас дебютира в киното с Жан-Клод Ван Дам

Ник Диас дебютира в киното с Жан-Клод Ван Дам
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 00:00 ч
Жан-Клод Ван Дам няма най-добрата репутация сред ММА бойците, но той се разбира добре с Ник Диас, който дебютира в киното във филм с "JCVD“.

Не само, че Ник е актьор в предстоящия филм "Darkness of Man", той очевидно е хореограф на една от собствените си бойни сцени. Тази новина идва от Мат Стауд, който е съосновател на марката Game Up Nutrition на братя Диас и работи с маркетингова агенция. 

Пригответе се за нова, жестока и мрачна криминална история, развиваща се в Ел Ей. Жан-Клод Ван Дам в главната роля и Ник Диас. Той ще има тежка бойна сцена във филма. 

Когато беше заснет, той излезе с по-добри идеи от сценаристите. В крайна сметка беше заснета версията на Ник, която изглеждаше невероятно.“, написа Стауд в социалните мрежи.

Жан-Клод Ван Дам играе оперативен агент на Интерпол, който трябва да защити сина на убит информатор от група безмилостни банди.

Диас е дългогодишен фен на Ван Дам. Въпреки че няма новини за евентуално завръщане на Диас в клетката, той и хората около него настояват, че завръщането през 2023 г. е неизбежно. 
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес