Зареждане

Nick Newell: Все още преследвам големите битки

Nick Newell: Все още преследвам големите битки
Публикувано на: Май 28, 2019 в 14:06 ч
Nick Newell може и да е роден с вродена ампутация на едната ръка, но това не го спира да преследва мечтите си. Той е бивш шампион в лека категория и държи рекорд 14-2 в ММА. През юли миналата година той получи шанс да впечати Dana White в неговите Contender Series, но загуби с решение от Alex Munhoz и пропиля шанса си. В края на месеца той ще се завърне в клетката и ще премери сили с Antonio Castillo на CES 56. Nick няма да се предава и все още иска големите битки:


Хората имат своите добри и лоши дни и аз не успях да победя. Мисля, че битката с Munhoz беше добра. Имаше обаче моменти, в които аз не се представих добре и той беше по-добър. Все още знам, че съм елитен боец. Знам си мястото и знам какво мога да правя. Радвам се, че успях да получа шанс и беше хубаво да се бия там. Като цяло миналата година беше най-добрата в живота ми, защото станах баща. 

След няколко дни ще се бия срещу Antonio Castillo Jr. (10-11) и мисля, че той няма добра статистика, но това е битка. Искам да отправя послание с моето представяне, за да може хората от PFL, Bellator и UFC да ме забележат. Все още искам големите битки. Искам да се бия в Китай, Япония и Медисън Скуеър Гардън. Ще трябва да отправя послание.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес