Зареждане

Нгану не е впечатлен от Розенструик и обеща нокаут

Нгану не е впечатлен от Розенструик и обеща нокаут
Публикувано на: Февруари 27, 2020 в 18:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану не е впечатлен от своя съперник Жаирзиньо Розенструик. Двамата бойци ще се бият в главната битка на събитието в Охайо в края на март. "The Predator" e в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд и вярва, че ще нокатуира и непобедения боец от Суринам.

Розенструик успя да впечатли с победите си в UFC и влезе в топа на категорията. Нгану обаче не се впечатлява лесно и сподели, че не е видял нищо от своя съперник в UFC. Мощния камерунец предвижда победата си и прогнозира всичко да приключи в два рунда. Ето какво сподели още Нгану пред MMAJunkie:


Не, не съм видял нещо, което да ме впечатли. Говоря за битката, която Розенструик проведе с Овърийм. Той губеше срещата, но извади късмет в края и спечели с нокаут. Мисля, че битката беше спряна прекалено рано. Рефера се намеси и му подари победата. 

Не виждам нищо в кариерата на Жаирзиньо в UFC, което да ме впечатли. Не съм видял нищо впечатляващо, но няма да го подценя. Той е бивш кикбоксьор, който е добър с ръцете и познава играта в стойка. Нека сега да разберем какво знае Розенструик за ММА. Това, което виждам в битката е, че ще го нокаутирам. Надявам се, че той ще бъде достатъчно добър, за да видим втори рунд. Мисля, че всичко ще приключи в два рунда. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес