Зареждане

Ngannou: Искам да направя нещо, което не е правено до момента

Ngannou: Искам да направя нещо, което не е правено до момента
Публикувано на: Януари 10, 2018 в 08:47 ч
 
 В UFC 220 на 20-ти януари ще станем свидетели на сблъсъка между шампиона в тежка категория Stipe Miocic и Francis Ngannou, който изглежда достатъчно уверен преди двубоя:
 
"Има причина да е шампион и тя е защото истинският първенец тогава не се е бил още. Сега обаче той е напът и Stipe няма да се задържи на върха още дълго."
 
"Още преди дебюта си в UFC вярвах силно в себе си. Винаги съм вярвал, че ще успя да постигна нещо велико. Навярно затова и започнах да се занимавам със спорта. Когато усещаш нещо, което не можеш да опишеш, е редно да му се отдадеш."
 
"Разбира се, има умения на земя, но техниката и мощта ми ще ми помогнат да приключа нещата където и когато аз реша. Ще спра всичките му опити да ме надвие. Ще заложа капаните си навсякъде, за да падне сам в тях."
 
"Не е вярно, че не значи нищо. Важно е, но не е всичко. Това е просто една стъпка напред. Всичко, което е правя е само една крачка напред към успеха."
 
"Няма да ми е достатъчно да победя Stipe и да стана шампион. Искам да направя нещо много специално. Не знам още какво, но със сигурност нещо, което не е правено до момента."
 
Предстои да разберем дали Ngannou наистина ще успее да продължи със своя план въпреки предизвикателството, което му предстои в края на месеца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес