Зареждане

Нейт Диас иска трилогия с Конър Макгрегър в UFC 306

Нейт Диас иска трилогия с Конър Макгрегър в UFC 306
Публикувано на: Юни 30, 2024 в 20:00 ч
Известният американски MMA боец Нейт Диас иска да проведе трета битка с популярния ирландец Конър Макгрегър. Американската суперзвезда иска трилогията да се случи на турнира UFC 306, който трябва да се проведе на 15 септември в Лас Вегас. В момента Диас се готви за боксов мач с Хорхе Масвидал, след който планира да гони трилогия с "The Notorious". 

Припомняме, че Конър и Нейт се срещнаха два пъти в oктагона на UFC. В първия двубой американецът спечели със задушаване във втория рунд, а във втория Макгрегър спечели с разделено съдийско решение. Това се случи през далечната 2016 година. Оттогава и двамата говорят за тази трета битка, но тя така и не се случи.

Диас не се отказва от нея и е категоричен, че трябва да се бият 3-ти път.

„Първо трябва да приключа с Хорхе, преди да мисля за бъдещето. Но имам желание да се бия с Конър, да имам реванш с него в ММА. Би било страхотно да се изправя срещу него на UFC 306. Но ако това не се случи, все пак ще съм готов да споделя клетката с него в UFC в бъдеще. Нашата трилогия трябва да се проведе.“, цитираха Диас от Low Kick MMA.

Кой ще спечели трилогията ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес