Зареждане

Нейт Диас е аут от UFC 262

Нейт Диас е аут от UFC 262
Публикувано на: Май 4, 2021 в 11:51 ч
Нейт Диас е получил контузия, която няма да му позволи да се бие на UFC 262, което е планирано за 15-ти май в Тексас. Така неговата битка с Леон Едуардс в полусредна категория пропада за галавечерта.

Има обаче и добра новина, която е, че срещата им ще се състои на UFC 263, което ще се проведе на 12-ти юни в Аризона. Битката им отново ще бъде 5 рунда, без в нея да е включена титла. Не е ясно каква точно е контузията на Диас, но според различни източници не било нещо сериозно.

Диас е с рекорд 20-12 в ММА и идва след загуба от Хорхе Масвидал с технически нокаут. Преди това Нейт се завърна след 4 години отсъствие и победи Антъни Петис с решение. Диас приключва 16 от срещите си и само 3 пъти губи с приключване.

Едуардс от своя страна е с рекорд 18-3-1 в ММА и идва след несъстояла се битка с Белал Мохамед. Двамата се биха през март тази година и Леон имаше превес, но бръкна в окото на своя съперник, който не продължи боя.

Така Едуардс е в серия от 8 поредни победи и приключва 9 от срещите си. Той не е губил с приключване в ММА. Победителя от битката им ще получи шанс за титлата с Камару Усман.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес