Зареждане

Непобеденият Валентин Бенишев подписа с Bulgarian Fight Agency

Непобеденият Валентин Бенишев подписа с Bulgarian Fight Agency
Публикувано на: Юни 17, 2024 в 19:00 ч
Непобеденият български ММА боец Валентин Бенишев подписа договор с Bulgarian Fight Agency (BFA).

Бенишев е един от най-атрактивните бойци на България, а също и един от най-завършените. След многократните победи на тепиха и няколко шампионски титли, той стъпва на върха и в бойното самбо.


Широката му популярност обаче идва от успехите му в смесените бойни изкуства (ММА). Там Валентин държи шеметната статистика от 19 победи и 0 загуби. Непобеденият боец е успява да приключи преди края на рундовете си 13 от опонентите си, а останалите побеждава със съдийско решение.

Валентин започна ударно кариерата си, но му се наложи да прекъсва обещаващата си кариера заради травми. Въпреки това след всяко възстановяване той се връща все по-силен и атрактивен, като последния си двубой направи миналата година, когато победи опонента си с ТКО, защитавайки шампионската си титла на MAX FIGHT до 70 кг.


Двубоите му са в български организации, но при подписването му с BFA вероятно предвещава участие в международна галавечер.

Припомняме ви, че екипът на BFA стои зад организирането на първото издание на GLORY в България, както и на предстоящото събитие в Бургас на организацията-трамплин за UFC - BRAVE, което ще се проведе на 24-ти август отново в морския град.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес