Зареждане

Най-безпощадните нокаут комбинации на всички времена

Най-безпощадните нокаут комбинации на всички времена
Публикувано на: Януари 25, 2018 в 07:49 ч
 
Кой не обича нокаутите след точен удар? Съвсем друго си е обаче да видим нокаут след перфектна комбинация.

Повечето от нас са запознати с основните боксови комбинации от по 2 и 3 удара, но в ММА включването на ритници, колена и различни защитни техники просто правят възможностите неограничени.

В следното видео ще станем свидетели на най-безпощадните нокаут комбинации, вкарвани в действие до момента, като в това число има и някои навярно вече забравени такива.

Комбинацията на Vitor Belfort срещу Wanderlei Silva е една от тях и въпреки че не е толкова красива и технична, колкото някои други, със сигурност е толкова брутална, че ни хваща яд като се сетим, че двамата така и не влязоха в клетката отново за реванш.

Друго силно включване е комбинацията на Chuck Liddell, която използва срещу дългогодишния си враг Tito Ortiz, оставяйки го да се въргаля в кръвта си на земята.

От по-новите попълнения са комбинациите на Conor McGregor, които изпълни в срещата си с Eddie Alvarez в UFC 205, и в срещата с Marcus Brimage в първата му UFC среща.

Навярно най-добрата комбинация обаче си остава нокаута, който Donald Cerrone причини на Rick Story. Целият микс от перфектно изпълнени ритници и удари в главата и тялото на противника просто ни пълнят душата. Вижте за какво говорим:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес