Зареждане

На колене! Joanna Jedrzejczyk се прицели в титлата

На колене! Joanna Jedrzejczyk се прицели в титлата
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 11:31 ч
Полякинята Joanna Jedrzejczyk наложи пълна доминация над Michelle Waterson и спечели със съдийско решение.

Бившата шампионка разсипа опонентката си от ритници и нанесе над 200 удара по време на битката.

Вижте също: Waterson след загубата: Знам какво направих погрешно

Любимката на феновете, Waterson, бе победена, но не загуби срамно, показвайки характер и сърце и почти успя да завърши двубоя с ключ в третия рунд.
 

32-годишната полякиня бе стихия в клетката и подобри статистиката си на 16-3 при завръщането си в категорията, където имаше 5 защити на шампионската си титла.

"Коя е истинската кралица? Поклонете се, поклонете се," каза тя след битката.

Кракът на Jedrzejczyk бе доста подут във финалния рунд и тя сподели, че той е бил счупен по време на нанасяне на ритниците.

"Получих счупване във втория рунд или в началото на третия. Беше тежко, но имах честта да се бия в главно събитие."
 
Вижте също: Резултати от UFC Fight Night: Joanna срещу Waterson 

След тази победа Jedrzejczyk изобщо не иска да си губи времето и директно предизвика настоящата шампионка Weili Zhang. Полякинята дори вече има план кога и къде да се случи това.

"Имах вече няколко интервюта с китайски медии и те ме попитаха за този двубой. Те са много заинтересовани. Искат този двубой да се състои в Полша.

Да го направим на националния стадион - пред 60 000 души. Да изчакаме до пролетта. Тогава ще съм излекувала крака си. Разбира се, Weili е шампионката, решението е нейно, но нека го направим. Аз съм готова. Повече от готова."
 
 
Очевидно най-важната цел пред Joanna е да си върне титлата, която държа за повече от две години.

"Това значи много за мен. Мисля, че вече няма какво да доказвам на когото и да е. Може би трябва да спра, но искам да го направя. Искам да продължавам, защото това е моят живот.

Родена съм за това и го чувствам като моя мисия - да покажа, че дори след като загубих титлата си, да запазя отношението си на шампион и да продължа да преследвам целите си. Това е."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес