Зареждане

Мусаси: На мястото на Уайдман щях да се оттегля от ММА

Мусаси: На мястото на Уайдман щях да се оттегля от ММА
Публикувано на: Август 13, 2021 в 13:26 ч
Легендата Гегард Мусаси смята, че най-доброто решение за Крис Уайдман е да се оттегли от ММА. В края на април тази година Крис счупи брутално своя крак в битка с Юрая Хол. Уайдман се оперира успешно, но преди няколко дни отново се подложи на операция.

Неговия крак не се възстановяваше нормално и това наложи поставяне на още желязо в неговия крак. Бившия шампион в средна категория на UFC вече е на 37 години, но отказва да обяви, че се оттегля от ММА.

Мусаси е бивш съперник на Уайдман и двамата премериха сили през 2017 година. В срещата им Гегард успя да победи с нокаут във втория рунд. Гегард се завръща след броени часове и ще брани титлата си в Bellator срещу Джон Солтър.

Пред медиите Мусаси реши да поговори за Уайдман и каза следното:

Не е хубаво да се гледат такива битки. Не пожелаваш такива неща за никого. Ако бях аз и имах 29 операции, тогава това нямаше да е добре. Губиш с нокаут 3-4 пъти поред, а след това си чупиш крака по този начин. 

Уайдман е по-възрастен от мен и ще се възстановява 1 година. Той говори за завръщане, но ще бъде на 38 или 39 години. Трудно ще се завърне. 

Колко ще се бие на тези години ? Вече си далеч от най-добрата си форма. Няма как да станеш по-добър, след като идваш след загуби и още загуби. 

Това е моето мнение. Аз не бих продължил с ММА. Ако имах такава контузия на неговите години, тогава бих спрял с битките. На тези години щях да се оттегля от ММА.

Трябва ли Уайдман да обяви оттеглянето си ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес