Зареждане

Морено: Фигередо има нужда от победа, за да имаме трилогия

Морено: Фигередо има нужда от победа, за да имаме трилогия
Публикувано на: Юни 28, 2021 в 00:00 ч
Брандън Морено няма да даде незабавен реванш на Дейвисън Фигередо. В последните 6 месеца двамата направиха 2 битки, като първата беше равенство в края на 2020 година. Втората им среща се проведе преди 2 седмици и Морено успя да спечели със събмишън.

Брандън свали Фигередо от трона и навлезе в серия от 5 поредни победи. Той смята, че Фигередо има нужда от 1 победа, а чак тогава да мисли за трилогия. Брандън направи битка в миналото с Аскар Аскаров и двамата завършиха с равенство.

Сега Аскар ще се бие с Алекс Перез и Морено смята, че победителя от срещата им може да стане претендент. Той не изключва и Коди Гарбрандт, който искаше да дебютира в категория муха, но се отказа. Ето какво сподели Морено за бъдещето си като шампион:

Да, има я трилогията с Фигередо, но вярвам, че в последната ни битка бях доминантен. Той трябва да спечели битка, а след това да мислим за трилогия. Ако трябва да съм честен, тогава не ми пука за следващия ми съперник. Има доста варианти. 

Победителя от срещата между Аскаров и Перез може да е следващ. Може да бъде и Коди Гарбрандт. Той загуби от Роб Фонт в последната си среща, но е бивш шампион и име в ММА. Коди иска да слезе в категория муха и може да бъде вариант.

Кой трябва да е следващ за Морено ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес