Зареждане

Мохамед Мокаев: Вън тра*еститите от църкви и джамии!

Мохамед Мокаев: Вън тра*еститите от църкви и джамии!
Публикувано на: Декември 15, 2022 в 12:00 ч
Британският състезател по смесени бойни изкуства Мохамад Мокаев, който се състезава в UFC в категория муха (до 57 кг), реагира на видео, в което травеститът Брита Филтър пее и танцува в църква.

Медиите в САЩ твърдят, че ученици в луксозно частно училище в Манхатън са били принудени да присъстват на драг шоу в църквата като част от празненствата за LGBTQ+ по-рано тази година. 

Брита, чието истинско име е Джеси Хавеа, изпълни интерпретация на „Somewhere Over the Rainbow“. След това артистът седна с училищния директор по вокална музика, Андрю Леонард, за да отговори на въпросите на учениците относно драг изпълнението, странността и значението на прайда.

Видео, публикувано в TikTok, показва как Филтър влиза в църквата, танцува по пътеката в къса оранжево-синя рокля и ботуши, докато учениците му ръкопляскаха и го аплодираха от пейките. 

Въпреки че изглежда така, сякаш учениците се наслаждават на църковното представление, някои ученици споделят, че са се чувствали принудени да участват. 

„Имаше социален натиск да танцуваш и да се преструваш, че е нормално.“, каза студент, който пожела да остане анонимен, пред консервативното канадско онлайн списание Post Millennial.

Друг студент споделя, че когато Хавеа се приближил до олтара, към него се присъединили още танцуващи ученици, някои от които започнали да „туъркират“. Явно това е нещо, което Мокаев не може да приеме. Той сподели, че хора като Хавеа нямат място в джамии и църкви.

„Винаги стоя настрана от всичко подобно. Тези хора не трябва да бъдат допускани в църкви, джамии или места, които са тясно свързани с религията!“, написа Мокаев в социалните мрежи.

Ето го и видеото с участието на Брита Филтър, с реално име Джеси Хавеа:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес