Зареждане

ММА шеф: Александър Емеляненко не спира да пие

ММА шеф: Александър Емеляненко не спира да пие
Публикувано на: Март 2, 2021 в 00:00 ч
Камил Гаджиев, който е президент на ММА организацията FNG споделя, че Александър Емеляненко е в лошо състояние и не спира да пие. Преди дни за първи път видяхме Емеляненко от доста време насам. 39-годишния ветеран изгледа на живо ММА галавечер на чеченската организация ACA.

Видя се, че той не е в много добро физическо състояние и в интервю не го отрече. Александър разкри, че се отдал на празници и е качил излишни килограми, които сега ще трябва да сваля. Гаджиев предложил битка на Емеляненко, но без успех.

В една от своите медийни изяви Гаджиев реши да поговори за Емеляненко и каза следното:

Александър е в лошо състояние и не знам дали ще успее да се измъкне от него. За него клиниката е като курорт. Почива там две седмици, след което излиза и отново пие. Той сам трябва да си помогне, но това е въпрос на характер. Всеки път му става трудно когато реши да не пие. 

Знам, че той пие от няколко години и не спира. Имаше момент, в който не пиеше и това беше, когато тренираше в Грозни. В битката с Имаилов обаче Емеляненко изглеждаше като човек, който не е спирал да пие. Предложих му битка с Минеев в бокса, но когато го видях срещу Имаилов, разбрах че няма да е възможно.

 Представете си, ако на вас ви е писнало от него, тогава какво му е на Фьодор. Той е видял повече и знае повече за Александър. Ако ние сме опитвали 2 пъти да го спасим, тогава представете си колко пъти е опитвал Фьодор. Разбирам защо Фьодор не иска да се занимава с Александър.

Трябва ли Александър Емеляненко да продължи да се бие ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес