Зареждане

ММА състезателка разкри, че нейн фен пожелал да й бъде роб

ММА състезателка разкри, че нейн фен пожелал да й бъде роб
Публикувано на: Септември 12, 2020 в 05:00 ч
29-годишната състезателка на Bellator в категория муха Анастасия Янкова разкри интересни съобщения, които нейни перверзни фенове й изпращат в социалните мрежи. Рускинята има над 195 000 последователи в Инстаграм, където често радва феновете с горещи снимки. Янкова успя да запише рекорд 5-1 в ММА и през май 2018 година загуби непобедения си статут от Кейт Джаксън, която я победи с решение.

Анастасия се присъедини към Bellator в началото на 2016 година и успя да спечели 3 битки. Тя приключва 3 от своите съпернички в клетката. Ето какво разкри горещата състезателка в интервю за Sport24.ru:

Хората наистина искат твоите обувки и искат да ти помиришат краката. Има всякакви извращения. Разбрах какво означава "фуут фетиш". Има много мъже, които искат да стоят в ръцете на силна жена. Вероятно това е нещо свързано с техните майки. 

Не знам, има хора, които са готови да плащат за това. Има и такива, които са готови да платят, за да ги риташ в слабините. Има такива, които плащат да ги гъделичкаш или те да го правят. Наскоро получих предложение от мой фен, който пожела да ми стане роб.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес