Зареждане

ММА състезателка преби нудист в Бразилия

ММА състезателка преби нудист в Бразилия
Публикувано на: Април 28, 2020 в 08:04 ч
Състезателката в категория сламка на BRAVE FC, Мариа Рибейро е преживяла интересна случка наскоро в родната си Бразилия. “Wonder Woman”, което е на 27 години споделя, че тръгнала към магазина, за да купи продукти, когато се натъкнала на извратен нудист. Рибейро споделя, че въпросния нудист бил на колело и решил да се съблече насред улицата, без да се интересува, че може да го видят и деца.

Той се опитал да избяга, но Мариа и нейните приятели го догонили с колата, а тя се втурнала боса след него, за да го нападне. Ето какво казва бразилката пред MMA Fighting:


Напусках къщата си и се качих в колата, а този човек беше на колело и се съблече. Милиони неща ми минаха през ума за тези 10 секунди. Имахме три деца, които играят на двора през цялото време, брат ми ходи на работа, а всеки ден вкъщи има само жени и деца на 3 и 4 години. Представете си какво ще стане, ако този човек се появи. Скочих от колата и започнах да тичам боса след него. 

Той започна да крещи, че е невинен, че не е направил нищо. Удрях го и го свалих. Приятелите ми ме държаха, а той беше окървавен на пода, затова се обадихме в полицията и беше арестуван. Това ме разгневи. Виждаме света, в който живеем днес, и колко случаи на изнасилвания стават. Знаем, че това се случва всеки ден, така че не бих могла да спя през нощта, ако не бях отишла след него. Вероятно е видял няколко жени и си е казал, че са безпомощни. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес