Зареждане

ММА боецът Минеев: Получих призовка, отивам на война!

ММА боецът Минеев: Получих призовка, отивам на война!
Публикувано на: Септември 26, 2022 в 00:00 ч
Руският състезател по смесени бойни изкуства Владимир Минеев каза, че е получил призовка и не възнамерява да бяга от службата.

32-годишният боец проведе последната си битка с босненеца Ерко Джун. Битката се проведе в Елиста като част от Lotus Cup и се проведе по правилата на кикбокса. В ММА Минеев спечели 16 победи и допусна 1 поражение.

По-малкият му брат Петр беше убит в боевете срещу Украйна. Минеев е шампион в средна категория на ММА лигaта AMC.

„Битката между Дацик и Емеляненко не ме притеснява. Вероятно не са на военна възраст. Аз самият получих призовка и отивам във военната служба. 

Първо ще отида в моята 31-ва бригада за специални операции, а след това ще отида в пункта за набор. Хората ме канят 
на сватби, рождени дни, но аз имам съвсем друго отношение. Няма да бягам.

Взимам призовка и отивам във военната служба, а там - както Родината реши. Попадам в първа категория парашутист, отслужил военна служба. Доколкото разбрах, останаха малко парашутисти”, цитира Минеев от Мач.

Русия наложи частична мобилизация на своите граждани за по-нататъшна подкрепа на войната в Украйна. Това обяви президентът Владимир Путин в предварително записана реч, излъчена по руските телевизии.

Мобилизацията влезе в сила незабавно и засяга запасните войници, както и хората, които са служили в миналото в руските въоръжени сили. На 18 ноември Минеев трябваше да се бие с бразилеца Фернандо Родригес.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес