Зареждане

ММА боец залови педофил, тръгнал да прави секс с 13-годишна

ММА боец залови педофил, тръгнал да прави секс с 13-годишна
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 17:00 ч
Дъстин Лампрос е талантлив майстор на смесени бойни изкуства и ветеран от TUF.

Съвсем наскоро той пое благородна и решаваща роля в ръководенето на операции срещу педофили във Флорида. Със своята всеотдайност и ангажимент за защита на децата, Лампрос се превърна във видна фигура в опитите за предотвратяване на онлайн експлоатацията на деца.

Наскоро Лампрос и екипът му се изправиха срещу мъж, който беше изминал значително разстояние, за да се срещне с 13-годишно момиче с което да правят секс. Без да знае заподозреният, той е общувал с примамка като част от щателно планирана операция.

По време на разследването си Лампрос и екипът му открили тревожни подробности за намеренията на хищника. Заподозреният е поискал от примамката да доведе със себе си непълнолетен приятел или роднина, което показва желание да се занимава с няколко деца едновременно.

Освен това, при обиск на заподозрения, те откриха в него и наркотици. В опит да отклони вината, хищникът се опита да прехвърли отговорността върху брат си. Местните власти пристигнаха, за да задържат хищника и да осигурят безопасността на потенциалните жертви.

По начин, който напомня на Крис Хансен от известния сериал на NBC „Да хванеш хищник“, Лампрос играе решаваща роля в примамването на хищници в ръцете на правосъдието.

Отдадеността на Дъстин Лампрос както на кариерата му в ММА, така и на защитата на децата е пример за огромното въздействие, което спортистите могат да имат извън границите на спорта.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес