Зареждане

Мишел Перейра съсипа Зелим Имадаев и предизвика Масвидал

Мишел Перейра съсипа Зелим Имадаев и предизвика Масвидал
Публикувано на: Септември 6, 2020 в 04:21 ч
Шоуменът Мишел Перейра сподели клетката със Зелим Имадаев в битка от главната карта на UFC Fight Night 176, което се провежда в Лас Вегас. Битката им беше в полусредна категория. Бразилеца за пореден път се представи много силно и зарадва феновете с атрактивните си изпълнения. Мишел изнесе лекция в стойка на Имадаев, който опитваше да остане в боя, но не му се получи. В първия рунд Перейра на няколко пъти нарани Имадаев с тежките си удари и успя да го прати в нокдаун.

Зелим изглеждаше прекалено бавен, за да разчете атаките на Мишел, който се забавляваше в октагона. Във втория рунд Мишел продължи да си играе с Имадаев. Бразилеца опитваше летящи колена, удари със завъртане и всякакви атрактивни изпълнения. Перейра изглеждаше много бърз и на няколко пъти вкарваше шамари на Имадаев. В третия рунд Перейра продължи да доминира и беше вкарал в пъти повече удари от своя съперник. Мишел го нарани с няколко десни удари, но Зелим продължаваше да се бие.

Перейра отново му биеше шамари и представянето му беше радост за окото. Към края на рунда бразилеца направи суплекс на Имадаев, а след това му взе гърба и приложи захват за предаване. Имадаев опита да се освободи, но рефера прецени, че се е предал и спря битката. Зелим не беше доволен, но това е без значение, защото той губеше убедително. Така Мишел спира серията си от 2 поредни загуби и вече е с рекорд 2-2 в UFC. В интервюто след битката Перейра предизвика Хорхе Масвидал. Имадаев от своя страна навлиза в серия от 3 поредни загуби.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес