Зареждане

Misha Cirkunov говори за борбата на жена му с рак на гърдата

Misha Cirkunov говори за борбата на жена му с рак на гърдата
Публикувано на: Февруари 25, 2019 в 00:00 ч
Misha Cirkunov се завръща в клетката и ще се бие срещу Johnny Walker на UFC 235, което ще се проведе на 2-ри март в Невада. Misha обаче няма да мисли само за своя опонент, защото в неговите мисли е неговата съпруга, която в момента води битка с рак на гърдата. Новината за коварната болест е шокираща за Misha Cirkunov и неговото семейство и той реши да поговори за това, през което преминават в момента:



Това е лудост. Такива неща показват, че няма значение кой си и как се храниш, защото всеки може да го получи. Правих проучвания и разбрах, че около 50% от хората в Канада са застрашени от рак. Не мисля, че хората са наясно с това. Хората трябва да обръщат повече внимание на тяхната диета. В момента тя е добре психически и духовно. 


В началото беше много трудно, защото осъзнаваш, че не си в битка с друг човек, а в битка за живота си. Нещата станаха публични и получихме доста подкрепа от приятелите и семейството. Мисля, че тези хора ни дадоха много енергия и подкрепа. Такива новини просто те правят по-зрял. Разбираш, че живота е кратък. Опитваш се да вземеш максимума от всичко и да си позитивен. Не обръщаите внимание на негативното. Тези неща те правят по-зрял и започваш да оценяваш малките неща. 


Искаше ми се да имах повече време, за да се подготвя за опонент като Johnny Walker. Той е непредвидим и опасен. Тренирам здраво и се готвя, както психически, така и физически. Мисля, че ще видим фойерверки и няма да се стигне до решение.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес