Зареждане

Миочич към братята Пол: Не се бийте с хора, които са с карфиолени уши

Миочич към братята Пол: Не се бийте с хора, които са с карфиолени уши
Публикувано на: Януари 9, 2021 в 06:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Стипе Миочич смята, че братята Джейк и Логан Пол са нещо добро за бокса и ММА. В последните две години видяхме как влогърите решиха да се включат в бойните спортове и направиха дебют в бокса. Логан направи две срещи със своя колега KSI и не успя да го победи. Той обаче е голяма звезда в социалните мрежи и си спечели битка с легендарният Флойд Мейуедър.

Двамата ще направят показно следващия месец. Джейк от своя страна записа 2 победи с нокаут и не спира да предизвиква ММА бойци. Наскоро стана ясно, че той ще се боксира с Бен Аскрен през март. Стипе не се сърди на младите момчета, които искат да правят пари, но има 1 съвет към тях - да внимават с хората с "карфиолени уши".

Вижте също: Карфиолени уши - грижа и предпазване

Ето какъв е този съвет:

Двамата го правят правилно и това помага на бокса. Помага и на ММА, защото предизвикват ММА бойци от UFC и Bellator. Нека не отхапват повече, отколкото могат да сдъвчат. Да, Джейк Пол може и да е корав, но Бен Аскрен е участвал във войни в клетката.

Той се би дълги години, състезава се и в борбата. Казвам на хората, че преди да тръгнат да се бият на улицата, първо трябва да видят ушите на своя съперник.

Ако този човек е с карфиолени уши, тогава не се бий с него. Пожелавам им всичко най-добро. Разбирам защо го правят. Всичко е за парите. В същото време обаче не трябва да отхапваш повече, отколкото можеш да сдъвчеш. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес