Зареждане

Минеев: Във фавелата ме заплашиха с оръжие, защото съм бял!

Минеев: Във фавелата ме заплашиха с оръжие, защото съм бял!
Публикувано на: Ноември 18, 2022 в 11:00 ч
Шампионът на AMC Fight Nights в средна категория Владимир Минеев сподели спомените си от пътуване до Бразилия през 2017 година.

Вижте още - Владимир Минеев: Подписах договор с руската армия!

Руската ММА звезда решил да посети фавелата, а това не е добре идея, ако си твърде бял.

"Да, имах мечта. Исках да посетя бразилския карнавал в Рио де Жанейро и сбъднах тази мечта. Имам приятел Тиаго Беоулф, с когото се бихме за титлата на VKN във Франция. 

Писах му, че отивам в Рио де Жанейро, а той каза, че там е опасно. Покани ме да отида при него в Сао Пауло. Всеки ден имаше карнавал, жени в пера и танци. Реших да посетя фавелата на моя рожден ден.

 Тогава Тиаго ме попита за какво мечтая, а аз казах, че искам да посетя фавелата. Тиаго каза, че не мога да отида, защото съм твърде бял. Отидохме във фавелата, а там ни заплашиха с оръжие. 

Причината беше, че съм твърде бял. Те вярват, че ако си твърде бял, тогава или си ченге, или си дошъл, за да ги следиш. Можеше да се види, че има върлуваща престъпност. 

Измъкнах се, защото им казахме, че съм приятел на Тиаго. Започнах да говоря, а те разбраха, че имам руски акцент. Така се измъкнахме.", сподели Минеев пред руските медии. 

Владимир ще направи още 1 битка по правилата на кикбокса, след което отива в армията. В смесените бойни изкуства Минеев спечели 16 победи с 1 поражение. Минеев е майстор на спорта на Русия. Той е в серия от 8 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес