Зареждане

Mike Brown: Jorge Masvidal ще шокира много хора срещу Canelo Alvarez

Mike Brown: Jorge Masvidal ще шокира много хора срещу Canelo Alvarez
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 11:37 ч
Mike Brown, който е треньор на Jorge Masvidal вярва, че “Gamebred” ще изненада много хора в боксова среща с шампионът Canelo Alvarez. Masvidal стана най-лошото копеле в ММА по-рано този месец и вече се интересува от големите срещи, които да го направят богат.

Jorge сподели, че иска да размаже физиономията на Canelo Alvarez и вярва, че ще може да го победи на ринга. Не са много хората, които вярват в това, но неговия треньор Brown вярва, че Masvidal ще шокира много фенове с представянето си срещу големия шампион в бокса:


Мисля, че Jorge ще бъде много конкурентен в битката с Alvarez и ще шокира доста хора. Това е нещото, в което той е най-добър. Той вероятно има най-високото бойно IQ от всички хора, които съм срещал. Той се чувства най-комфортно в бокса и се боксира още от младите си години. 

Той също е способен да променя доста неща и да подивее. Masvidal има уникална игра с краката и може да покаже невиждани досега неща. Jorge има невероятни умения. 

Научих много от това момче. Той има много техники и идеи и те са нови или различни от тези, които съм виждал. Това с него е като обмен на информация. Аз също ставам по-добър през цялото време.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес