Зареждане

Miesha Tate: ONE Championship не е малка организация

Miesha Tate: ONE Championship не е малка организация
Публикувано на: Май 24, 2019 в 00:00 ч
Много хора подценяват азиатската организация ОNE Championship и смятат, че тя е далеч от големите в ММА. Това обаче е далеч от истината според Miesha Tate, която е бивша шампионка на UFC, а в момента е вицепрезидент в ONE. Няколко големи звезди от UFC се прехвърлиха при ONE и осъзнаха, че бойците там не са случайни. Eddie Alvarez и Sage Northcutt понесоха тежки нокаути в дебютните си битки и това определено ни кара да се чудим на какво ниво са бойците в азиатската ОNE. Miesha Tate реши да ни помогне и ето какво смята тя за новите си работодатели:



Това определено не е малка организация. Ние просто не сме толкова известни в САЩ. Мисля, че това започва да се променя. Трябва ли да сравняваме UFC и ONE ? В момента ONE води с 3 на 1, защото 3 от звездите на UFC вече са при нас, а Ben Askren е при тях. Всички знаем, че UFC е марка, с която всички опитват да се състезават. Имаме 3-ма атлети, които избраха ONE, а 1 от ONЕ избра UFC. Askren отиде там и записа спорна победа. Eddie Alvarez и Sage загубиха битките си, а Demetrious спечели. 

Johnson е най-доминантния шампион в историята на UFC и загуби спорно от златен медалист. Атлетите в ONE са далеч от тези, които са състезават в малките организации. При нас има 130 бойци, които са световни шампиони. Трябва да гледате ONE Championship, ако искате забавление. 70% от срещите завършват с приключване. Гледайте ONE и ще се убедите, че това не е малка организация.






Вие как мислите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес