Зареждане

Michael Page победи Paul Daley с решение

Michael Page победи Paul Daley с решение
Публикувано на: Февруари 17, 2019 в 07:55 ч
Кръвните врагове Paul Daley и Michael Page оглавиха събитието Bellator 216, което се проведе в Кънектикът. Битката между двамата беше част от турнира в полусредна категория. Michael "Venom" Page заложи непобедения си статут, който преди битката беше 13-0. В първия рунд нямаше почти нищо интересно Page взе центъра на клетката и държеше ръцете си ниско долу, а Daley просто го дебнеше и не вкара абсолютно никакви удари. Page от своя страна вкара няколко удара с крак и джаб на Paul, който очевидно не искаше битка в стойка.


Във втория рунд Michael Page отново преследва Paul Daley, но двамата не правят нищо. Daley опитва удар с крак, но не успява да намери целта. “MVP” му вкарва удар с крак в тялото. Daley опитва два пъти да събори Page, но не успява. Трети опит от страна на Daley и този път е успешен. Daleу вкарва добри попадения на Page докато са на земята. Page успява да се изправи, но Daley му вкарва силен ляв, който го разклати и двамата влизат в клинч преди края на рунда. Michael Page вкарва добър десен в началото на третия рунд.


Page опитва летящо коляно, но пропуска. Силен десен от Page, а Daley продължава да дебне за събаряне. Двамата влизат в клинч и Daley отбелязва събаряне. Daley със здрав граунд енд паунд. “MVP” успява да се изправи и да избяга, което е край на рунда. Michael започва 4-тия рунд с добри комбинации. Daley отново дебне и отбелязва събаряне. “MVP” му вкарва удари с лакти, а след това успява да се изправи. Page вкарва силен удар с летящо коляно, който наранява Daley, но той успява да се съвземе и отбеляза ново събаряне.


В началото на 5-тия рунд Paul Daley опитва събаряне и успява. Paul  отново с граунд енд паунд, но Page успява да се изправи. Daley опитва ново събаряне, но Page успя да му вземе гърба и започва да го засипва с лакти. Daley се изправя и веднага опитва събаряне, но Page успява да се защити и това е края на битката. Съдиите отсъждат единодушна победа за Michael Page с (48-47, 48-47, 48-47), който остава непобеден в клетката и ще се бие срещу Douglas Lima през май.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес