Зареждане

Michael Chiesa не дал всичко от себе си в лека категория

Michael Chiesa не дал всичко от себе си в лека категория
Публикувано на: Октомври 21, 2018 в 19:59 ч
Michael Chiesa се провали на кантара за последната си битка в лека категория срещу Anthony Pettis през юли тази година и обяви, че ще се качва в полусредна категория. Той загуби от Pettis, а преди това беше загубил и от Kevin Lee. Chiesa чувства, че не дал всичко от себе си в лека категория и ще се премести, защото лекарите го искат, а не той самия:

Бих се в лека категория и успях да стигна до 7-мо място в ранглистата, но дълбоко в себе си вярвам, че не дадох всичко от себе си в тази категория. Смятам, че когато се кача в полусредна категория, ще мога да покажа целия си потенциал, защото няма да съм дребен там. Мога да кажа, че съм по-едър от 70% от бойците, които в момента се бият в полусредна категория. Целта ми в момента е да записвам победи и да вляза в топ 10, а в края на следващата година да съм в топ 5. 

Не ми пука какво мислят хората и може да е лудост, но целта ми е да стана световен шампион и знам, че ми е писано да съм такъв. Дългосрочната ми цел е да стана шампион, но за да го постигна, ще трябва в края на следващата година да съм в топ 5 на категорията.

Chiesa ще дебютира в полусредна категория на UFC 232 срещу Carlos Condit. Според вас може ли Chiesa да влезе в топ 5, а след това да стане шампион в полусредна категория ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес