Зареждане

Michael Chiesa иска да стане шампион в полусредна категория

Michael Chiesa иска да стане шампион в полусредна категория
Публикувано на: Юли 6, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко години Michael Chiesa успя да спечели The Ultimate Fighter 15 в лека категория и очакваше големи неща, които така и не дойдоха. Тежкото сваляне на килограми му попречи да покаже своя потенциал и след серия от 2 поредни загуби Chiesa реши да дебютира в по-горната категория. Той се изправи срещу Carlos Condit през декември миналата година и успя да го събмитне във втория рунд.

Сега Michael вече има нова мотивация и влиза отново в клетката утре срещу ветеранът Diego Sanchez. Chiesa отново има големи цели и иска да стане шампион в категория пълна са таланти, каквато е полусредната:


Честно казано се чувствам глупаво, защото си причинявах това толкова дълго време. Гордея се със себе си, защото съм боец със здрава психика, но миналата година това се обърна срещу мен. Радвам се, че взех правилното решение и смених категорията. Мисля, че върховата форма на един боец е между 30 и 34 години. Смятам, че най-добрите ми години са пред мен. 

Сега съм в най-добра позиция и мога да направя поход към титлата, за който говорих преди години. Не съм в UFC, за да получавам чекове, с които да оцелявам. Това не е причината да съм тук и ако исках пари, то щях да напусна спорта и да правя нещо друго. Искам да стана шампион. 

Все още имам амбиция и чувствам, че ще стана шампион. Трябва просто да продължа да печеля битки. Мога да се бия по-често, ако съм здрав. Преди се убивах с това сваляне на килограми. Мисията е същата. Ще бъда световен шампион, но в полусредна категория. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес