Зареждане

Michael Bisping за най-добрите моменти в кариерата му

Michael Bisping за най-добрите моменти в кариерата му
Публикувано на: Юни 19, 2018 в 09:28 ч

Бившият шампион в средна категория се оттегли от спорта официално.

"Не си заслужава. Какво повече ми остава да постигна? Спечелих титлата, имам много победи - направих всичко възможно. Какъв е смисълът да продължавам? Използвах ситуацията, за да си открия нови възможности. Човек трябва да знае кога да си тръгне. Почти на 40 съм, време ми е. Искам първо да благодаря на жена си. Без нея това нямаше да се случи. Факт е. Тя беше невероятна на всяка крачка. Децата ми. Баща ми - баща ми беше невероятен. И разбира се, на всички от Великобритания и по целия свят, които ме подкрепяха."

"Та, това е. Невероятна кареира. Това е краят. Благодаря на всички."

В наскорошно интервю той обърна внимание на блестящата си кариера и се опита да открои най-емблематичните моменти. Не е изненада, че смята 2016-та за най-успешната си година - тогава той надви легендарния Anderson Silva, отне титлата от Luke ROckhold и отмъсти за загубата си на Dan Henderson. Той обаче се затруднява да определи коя от тези победи му е любима.

"Постоянно ме питат за любимата ми битка. Дали тази срещу Luke Rockhod? Дали победата срещу легендарния Anderson SIlva? Или пък отмъщението срещу Dan Henderson? Не мога да избера."

"Но ако трябва - добре. Може би тази с Henderson... не, със Silva... Не, чакайте - спечелването на титлата. Казах ви - не мога да избера само една."

А кой е вашият любим момент от кариерата на Bisping?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес