Зареждане

Michael Bisping: Щях да направя повече, ако можех да върна времето

Michael Bisping: Щях да направя повече, ако можех да върна времето
Публикувано на: Декември 21, 2018 в 00:02 ч
Michael Bisping имаше добра кариера в UFC и успя да стане шампион в средна категория. Той спечели титлата с нокаут над Luke Rockhold в първия рунд и това беше една от най-големите изненади през 2016 година в ММА. Bisping защити титлата си срещу Dan Henderson, а след това я загуби от GSP и прие битка с Gastelum с кратко предизвестие и падна в нокаут.

Michael искаше да се бие още, но послуша семейството си и се оттегли по-рано тази година. Днес той иска да може да върне времето назад и да направи повече в кариерата си:



Ако можеш да върна времето назад, щях да направя много повече неща. Нямаше да се шегувам преди битките и щях да бъда по-дисциплиниран. По време на битките, не показвах добра дисциплина. Сега се грижа за тялото си повече, отколкото по време на кариерата ми. Това е толкова лицемерно. Сега нямам този лукс да влизам във форма и да се готвя за битка. 

Сега просто, трябва да се поддържам в добра форма и това е. Тогава си ядях пица, десерти и пиех бира и се хранех с каквото си искам, защото после имам тренировъчен камп и ще се оправя, но тези неща са вредни за тялото и ако можех, щях да променя това в миналото.

 Има доста неща, които искам да променя, ако можех да върна времето. Също така си загубих времето в Англия с определени хора, а ми се искаше да не се бях занимавал с тези задници.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес