Зареждане

Michael Bisping не одобрява действията на Anderson Silva

Michael Bisping не одобрява действията на Anderson Silva
Публикувано на: Ноември 16, 2017 в 12:16 ч
 
 Michael Bisping се радва на възможността да замества Anderson Silva в среща с Kelvin Gastelum, но това не му пречи да го критикува за действията му.
 
"Според мен тотално разруши имиджа си. Silva има уникални двубои зад гърба си, но вече втори път го хващат за допинг. Ако беше един път, все можеше да се оправдае, но два пъти... Погуби се, уви. Разочароващо. Бях му голям фен, но вече цялата история е толкова тъжна..."
 
Bisping не пропусна да убеди феновете си, че е готов да се бие отново след загубата си от Georges St. Pierre в UFC 217.
 
"Чувствам се жестоко, двубоят беше преди седмица. Правя спаринг три пъти седмично. Имам всички нужни разрешения, физически съм на 100% готов."
 
"Физически съм здрав, но съм бесен от последната среща с GSP. Това е моята възможност да изчистя лошите мисли от главата си и отново да си стъпя на краката."
 
Противно на мнението на множество фенове, Bisping намира за срещата с Gastelum за добро решение.
 
"Имам добри спомени от боевете си в Китай. Побеждавал съм Cung Le, който има много общо с Gastelum. Имат сходна техника, физика и т.н. Добре мина и спомените ми са приятни. Надявам се, че всичко ще е наред и този път."
 
Предстои да видим какво ще се случи между двамата в двубоя им на 25-ти ноември, когато ще се проведе UFC Fight Night 122.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес