Зареждане

Michael Bisping: Мога да измета пода с Georges St-Pierre

Michael Bisping: Мога да измета пода с Georges St-Pierre
Публикувано на: Август 1, 2019 в 18:00 ч
Michael Bisping заложи титлата си в средна категория през 2017 година срещу Georges St-Pierre, който се завърна след 4 години отсъствие. Двамата се биха в главната битка на UFC 217, където в третия рунд Georges приложи rear-naked choke, а Bisping отказа да се предаде и предпочете да изпадне в безсъзнание. "Rush" спечели титлата в средна категория и стана един от малкото, които печелят титли в две различни категории. Сега и двамата бойци са в пенсия, но Bisping вярва, че ще може да изметe пода с Georges St-Pierre във втора битка:


Бих искал още една битка с Georges St-Pierre, защото знам, че мога да измета пода с него. Контузих ребрата си преди битката, а след това  разкъсах хрущяла, но продължих да се движа много добре. Скрих игла пълна с лидокаин, и отивах в тоалетните да си инжектирам лидокаин в реброто, за да не изпитвам никаква болка. 

Това не е забранено от USADA, но нямаше как да отида и да кажа на атлетическата комисия, че ще си инжектирам лидокаин, защото те щяха да разберат, че имам контузия и битката щеше да пропадне. Тогава моя лекар ме предупреди, че трябва да внимавам, защото ако направя грешка може да пробия белия дроб и да умра. 

Докато бях в тоалетната се обадих на моя лекар и той ми каза какво да правя, а хората от комисията ме чакаха отвън. Влязох в клетката и се бих с контузия. Хората ми казваха, че не се движа много добре, но това беше нормално, защото ребрата ми бяха много зле. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес