Зареждане

Michael Bisping: Jon Jones е легенда и се надявам да остане чист

Michael Bisping: Jon Jones е легенда и се надявам да остане чист
Публикувано на: Януари 15, 2019 в 00:00 ч
Michael Bisping никога не е харесвал бойците, които се провалят на допинг тест и няколко пъти се е бил с такива. Bisping винаги ги е обиждал и ги е критикувал, но изключение прави Jon Jones, който наскоро отново се провали на допинг тест, но няколко седмици по-късно неговите проби бяха чисти и сега Michael му стиска палци и се надява той да не се проваля повече:
Не искам да плюя по Jones, защото той е легендарен боец. Той е най-младия боец, който успя да стане шампион в UFC. Доста странно беше обаче това, че той беше давал положителни проби през август, септември и декември и говореха, че това може да остане в неговото тяло с години, а няколко дни по-късно той дава чисти проби и всичко изчезва. 

Jeff Novitzky и доста други казваха, че това може да остане в него дълги години, но после воала чисти проби. Цялата ситуация е странна. Радвам се, че той даде чисти проби. Надявам се той да продължи да е чист. Той е голям талант и боец и се радвам, че се завърна. Надявам се да остане чист и да показва най-доброто от себе си.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес