Зареждане

Michael Bisping: Georges St-Pierre е модел за подражание

Michael Bisping: Georges St-Pierre е модел за подражание
Публикувано на: Февруари 26, 2019 в 00:00 ч
Michael Bisping реши да поговори за легендата Georges St-Pierre, който наскоро се оттегли от ММА. Bisping беше последния опонент, който имаше честта да сподели клетката с "Rush". Двамата се биха на UFC 217 през ноември 2017 година и Georges успя да го събмитне в третия рунд и спечели титлата в средна категория. В същия месец Michael прие битка с Kelvin Gastelum, който го нокаутира в първия рунд, а няколко месеца по-късно Bisping също се оттегли от ММА. Bisping похвали GSP и се пошегува, че той го принудил да се оттегли:



Това е, което аз правя. Той беше с мен в клетката и получи тези силни десни удари, които му размътиха мозъка, а след това ме удуши. GSP отиде в болница, където му направиха скенер и тогава си каза, че повече не иска да преминава през тези неща. Той си каза, че повече не иска да изпитва силата на Michael Bisping в клетката. Просто искам да кажа, че Georges St-Pierre е една абсолютна легенда в спорта. 

Бог да го благослови и нека има късмет във всичко. Младите бойци трябва да използват Georges St-Pierre като модел за подражание. Трябва да тренират и да се бият умно. Трябва да са професионалисти в клетката и извън нея.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес