Зареждане

Michael Bisping: Conor McGregor трябва да предизвика Nick Diaz

Michael Bisping: Conor McGregor трябва да предизвика Nick Diaz
Публикувано на: Май 25, 2019 в 08:12 ч
Michael Bisping е сред тези, които не вярват, че ще видим Nick Diaz в клетката отново. Бившият шампион в средна категория обаче вярва, че Conor McGregor трябва да предизвика Nick и двамата да споделят клетката. McGregor не се е бил откакто загуби със събмишън от Khabib Nurmagomedov. Той обаче тренира здраво и след почти всяко събитие на UFC започва да спори със свои колеги и да предизвиква някои от тях на битка. Michael смята, че следващ за Conor трябва да бъде Nick, но не е убеден, че Diaz иска да се бие:



Няма да е лошо. Ако аз бях на мястото на Conor, то определено щях да предизвикам Nick Diaz. Щях да му кажа, че вече съм пребил неговото братче и сега е време той да отмъсти. Не мисля, че Nick Diaz ще приеме тази битка, ако трябва да съм честен. 

Вижте неговия профил в Инстаграм и ще разберете, че Diaz прекарва доста от времето си в Лас Вегас. Заобиколен е от красиви жени и празнува по цели нощи. Защо му е да се връща в клетката ? Срамно е, защото той има истински талант. Ние обаче живеем веднъж и той се възползва от това и има хубав живот.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес