Най-големият сайт за бойни спортове

       

Michael Bisping бесен преди срещата с Kelvin Gastelum

Michael Bisping бесен преди срещата с Kelvin Gastelum
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 09:23 ч
 
 Очевидно загубата, която претърпя Michael Bisping от Georges St. Pierre в UFC 217, още го преследва.
 
И докато на GSP му трябваха 4 месеца, за да отбележи победа, на Bisping му се отвори възможност да се върне към побеждаването само в рамките на три седмици, благодарение на срещата му с Kelvin Gastelum в UFC Fight Night 122, в която ще участва по заместване.
 
"Не виждам причина да не приема двубоя. Сериозен съм - нямам травми, чувствам се подготвен, обичам да се бия, а и все още имам лош остатъчен вкус от последната ми среща. Това е единственото, което ме притеснява. Този мач е моята възможност да се пречистя от лошите мисли и да си стъпя обратно на краката. Физически съм добре, но иначе съм бесен, така че това ми идва като дар от Бога. Отделно от всичко, ще мога да спечеля още малко пари преди последната ми битка в Лондон през март."
 
Bisping ще замества Anderson Silva, който беше отстранен от срещата му с Gastelum, насрочена за 25-ти ноември, след като не успя да премине допинг тест миналия месец.
 
The Count се очаква да сложи край на своята кариера с двубоя си в Лондон през март.

Свързани Новини

Michael Bisping не одобрява действията на Anderson Silva

Michael Bisping не одобрява действията на Anderson Silva
Michael Bisping се радва на възможността да замества Anderson Silva в среща с Kelvin Gastelum, но това не му пречи да го критикува за действията му.
Новини » ноември 16, 2017 (29)
цялата новина

Michael Bisping с дата за последната си битка

Michael Bisping с дата за последната си битка
Michael Bisping се сбогува с титлата си в UFC 217, когато се изправи срещу Georges St. Pierre, който се завърна след 4 години почивка.
Новини » ноември 15, 2017 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook