Зареждане

Мераб Двалишвили: Нападнах онзи фен, защото каза, че О'Мали ми е баща

Мераб Двалишвили: Нападнах онзи фен, защото каза, че О'Мали ми е баща
Публикувано на: Септември 10, 2024 в 02:00 ч
Най-добрият грузински UFC боец, състезаващ се в категория петел (до 61 кг), Мераб Двалишвили обясни защо е нападнал фен по време на турнира по бразилско джиу-джицу Craig Jones Invitational (CJI), който се проведе от 16 до 17 август в САЩ.

Двалишвили беше поканен на турнира като гост, но проблемите явно го следват по петите. Смел фен започна да крещи към Двалишвили от публиката, а Мераб не се сдържа и отиде да му потърси сметка. Той респектира фена и го сграбчи за косата.

За щастие охранител се намеси и издърпа Мераб. В момента Двалишвили се готви за битка с Шон О'Мали, която ще се проведе този уикенд на UFC 306 в Лас Вегас. Наскоро Мераб реши да коментира сблъсъка с фена и сподели, че той е човек, който не е толерантен към обиди.

„Бях на турнир по граплинг, наслаждавайки се на шоуто и някакъв човек от фен зоната ми извика: „Мераб, Шон е твоят баща.“ Погледнах го в очите и казах: „Млъкни“. Той продължи да крещи тези глупости, смеейки ми се и сочейки с пръст. Казах му: „Затвори си устата“. 

Той продължи, след което го помолих да дойде при мен и да ми го каже в очите. Предупредих го три пъти и го помолих да слезе и да говори с мен. Това не е интернет. Трябва да говориш с мен като мъж с мъж. Той просто се шегуваше с приятеля си и не ме уважаваше. Отидох до него и казах: „Кажи ми го сега в очите.“ Той каза , че няма да говори повече.“, каза Мераб.

Каква е вашата прогноза за битката между Двалишвили и О'Мали ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес