Зареждане

Мениджърът на Covington: UFC готвят среща с Woodley за UFC 233

Мениджърът на Covington: UFC готвят среща с Woodley за UFC 233
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 08:30 ч
Феновете на спорта от много време вече искат да видят сблъсък между шампиона в полусредна категория Tyron Woodley и притежателя на временната титла, Colby Covington. И изглежда най-накрая ще имат удоволствието да го гледат.

Според мениджъра на Colby, Dan Lambert, от бойната организация са се свързали с екипа на Chaos, за да проверят дали Covington е готов да се бие на предстоящото UFC 233, което ще се проведе на 26-ти януари и ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

"UFC 228 не сработи за Colby, защото тъкмо беше преминал през операция и нямаше време да се възстанови. От UFC попитаха дали Colby ще е готов на 26-ти януари. Но не е сигурно дали Woodley ще е свободен за тогава. Той също имаше проблеми с ръката, така че не сме наясно кога ще се ием с него. Ако трябва да предполагам обаче, ще бъде през януари или февруари. В зависимост от състоянието на Woodley, може и за март да се отложи."

Факт е, че T-Wood легна под ножа, за да оправи ръката си, която контузи със събмишъна над Darren Till на UFC 228 в Далас.

Що се отнася до Colby, трябваше да му отнемат титлата още преди битката между Till и Woodley. Според Lambert обаче, никой от UFC не се е обадил да каже, че Colby вече не е шампион.

В крайна сметка обаче няма и значение, тъй като шампионът си остава само един - и това може да е Colby след два месеца.

За момента UFC 233 ще бъде оглавено от среща за титлата на категория муха между шампиона Henry Cejudo и първенеца в категория петел, TJ Dillashaw. Очаква се тогава и Ben Askren да направи своя дебют в Октагона, срещу Robbie Lawler.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес